Skip to main content

BLOG ARJAN BEVERS

Arjan Bevers begint exclusieve blog op Hairweb.nl!!!

De redactie is er apetrots op dat haarexpert Arjan Bevers vanaf vandaag niet alleen zijn knowhow met ons deelt, maar ook zijn persoonlijke ervaringen uit het dagelijkse leven. Veel succes Arjan met blog Arjan Bevers!

Avanti Kappers

Hairweb Blog Arjan Bevers

Arjan Bevers is alweer 11 jaar de trotse eigenaar van Avanti Kappers in Helmond. Ondersteund door zijn acht medewerk(st)ers en zijn vrouw Mireille hecht Arjan er waarde aan om deel te nemen aan prestigieuze awards, zoals onder meer de Coiffure-, Color Trophy- en Great Lengths Gold Trophy Awards. Behalve zijn onbetwiste expertise als hairstylist heeft Arjan ook veel ervaring op het vlak van visagisme en fotografie. Op dinsdagen is hij niet in zijn salon te vinden. Dan zorgt hij thuis voor zijn twee kinderen Noah en Quinn. Als er hem die dag nog tijd rest dan wordt deze geinvesteerd in administratie-, marketing- en blog-activiteiten voor Hairweb!

Coiffure Award

Na eerst maar liefst 29 maal genomineerd te zijn geweest voor de Coiffure Award heeft Arjan Bevers in 2012 uiteindelijk zijn welverdiende  eerste plaats verworven in de categorie ‘Heren Zuid’.

Great Lengths Gold Trophy

In 2012 heeft Arjan Bevers de begeerde Nederlandse ‘Great Lengths Trophy’ gewonnnen in de categorie lang haar.

Arjan Bevers’ filosofie

Hairweb Blog Arjan Bevers“Avanti kappers gelooft dat een kapsel moet passen bij de persoonlijkheid van de klanten. Een goed geknipte coupe is een statement over hoe je je voelt en wie je bent. Avanti kappers zoekt naar de verborgen schoonheid in iemands haar. Het is ons doel om deze schoonheid naar voren te brengen. Daarom heeft ieder type haar en gezicht een andere behandeling nodig. Elke coupe heeft zijn eigen eisen en eigen mogelijkheden. Een goed kapsel dat zien anderen niet alleen, maar ervaar je ook zelf. Jij voelt je beter als je er stralend uitziet. Wij willen dat je de volgende weken ook nog straalt. Je kapsel moet ook dan nog gemakkelijk in model te brengen zijn, zodat je iedere ochtend je dag met een goed gevoel begint.”