Skip to main content

Haarkleur trends 2014

Nieuwsgierig naar de haarkleur trends 2014?

Kimm Koffijberg Haartrend Purity

Voor wat betreft de nieuwe haarkleurtrends  zien we dat vooral natuurlijke haarkleuren met warme kleurnuances momenteel echt de trend zijn in  dit seizoen. Warme tinten worden gecombineerd en bij sommige modellen is de haarkleur dieper aangebracht op de aanzet en lichter naar de punten toe – de zogenaamde sombré. Sombré is het meer natuurlijke, subtielere zusje van de ombré. Bij de ombré is er een duidelijk verschil in kleur tussen kruin en punten, terwijl deze overgang bij de sombré veel minder opvallend is. Ook wordt er deze winter voor deelkleuringen en streaks (onwillekeurig aangebrachte verfnuances)  gekozen in de collectie, maar altijd op een hele natuurlijke manier.

Topkappers kiezen ook voor natuurlijke haarkleuren

Great Lengths AppsGreat Lengths AppsVolgens de nieuwe herfst/ winter haarlijn Purity van Kimm Koffijberg zijn de nieuwe trendy haarkleuren deze winter heel natuurlijk. In haar nieuwe collectie maakt Kimm gebruik van ijs-, lavasteen-, brons- en goudtinten (zie foto rechts).

Bij de wintercollectie Minimale van de Haute Coiffure Française geniet blond haar de voorkeur! Daarnaast worden ook tijdelijke haarkleuringen met “hairchalk” ingezet. Dit haarkrijt is beschikbaar in verschillende kleuren en je kunt het er zo weer uit wassen. Het is een goed alternatief voor vrouwen die tijdelijk een kleurtje in het haar willen hebben (feestdagen) zonder het haar te verven.

Trendy en opvallende haarkleurtjes zien we overigens onder andere ook weer terugkomen in de nieuwe haarverlenging trends 2014 van Great Lengths (foto`s rechts en links). www.esprit.nl


Producten die u kunnen interesseren