Skip to main content

Invisibobble

Nieuwe haarelastiek breekt haar niet af!

De nieuwe Invisibobble haarelastiek is een Duits merk dat een nieuw soort haarelastieken maakt, die ervoor zorgen dat het haar geen knikken of bobbels krijgt door het dragen.
Dit is mogelijk omdat het elastiek in de vorm van een gedraaid telefoondraad gemaakt wordt.

Invisibobble pink

De oneven druk die de invisibobble op het haar zet, zorgt ervoor dat het haar goed vast zit, zonder té strak vast te zitten. Hierdoor krijg je ook geen hoofdpijn als je de invisibobble lang draagt, wat bij gewone elastieken vaak wel zo is.

Invisibobble heeft geen metalen onderdelen, de uiteinden worden samengesmolten. Hierdoor wordt je haar niet kapot getrokken en breekt het niet af. De Invisibobble kan bij ieder haartype gebruikt worden. Het maakt niet uit of dit krullend, steil, dik of dun haar is.

Wanneer je even geen elastiekje in je haar wil, kan de elastiek ook gewoon om je pols gedragen worden. Met vrolijke kleuren als rood, blauw, geel, en roze zien ze er erg leuk uit en zijn het geweldige eyecatchers! Maar ook als je voor een minder opvallende Invisibobble wil gaan is er genoeg keuze.

Invisibobble heeft ook witte, bruine, zwarte en doorzichtige varianten. Het is een leuke accessoire voor bijna iedere gelegenheid. Het is een goede oplossing voor een dag aan het strand of zwembad of wanneer je gaat sporten. Invisibobble is namelijk waterafstotend en zal niet uitrekken. Het is altijd gemakkelijk uit het haar te krijgen en je krijgt er geen uitgezakte staarten of knotten van.

Heb jij ook al een invisibobble? Probeer het en deel je ervaring met ons…


Producten die u kunnen interesseren