Skip to main content

Bezoek aan kapper in Florence.

Bij de kapper in Florence

Je kent het wel. Voor je vakantie zoveel te doen dat je eigenlijk achter allerlei dingen aanloopt en je gewoonweg vergeten bent om een afspraak bij je kapper te maken. Helaas dus op vakantie met ongeverfde haar uitgroei. Na een paar dagen maak je dan waarschijnlijk, net als ik, dan tóch maar een afspraak bij een Italiaanse kapper.
Je bent al een aantal dagen voorbij gelopen bij Graffiti Hair Salon in Florence en het is je opgevallen dat de jonge kapper een erg sympathiek uiterlijk heeft.

Toeval wil dat kapper Angelo Carbone nog direct tijd had ook!

Graffiti Hair Angelo Carbone
© Angelo Carbone

Voor alle zekerheid alleen maar wassen, uitgroei verven en föhnen, toch maar niet laten knippen! Ik krijg niet echt de kans om me nog te bedenken, hij vraagt me gelijk plaats te nemen aan de wasbak.

Ik had het gevoel alsof ik vreemd ging. Normaal ga ik altijd naar dezelfde kapster en nu laat ik mijn haardos over aan een, overigens zeer empathische, Italiaanse kapper.

Hij vertelt dat hij voor mijn fijne haardos de Matrix Volumebloom Shampoo en de Matrix Volumebloom conditioner gaat gebruiken. Deze producten kende ik niet, maar ze hadden een erg aangename frisse geur en voelden goed aan. Daarna mocht ik plaatsnemen in de stoel en legde hij me een aantal haarstrengen voor waaruit ik kon kiezen welke haarkleur hij zou nemen. Zo gezegd, zo gedaan.

Na een kwartiertje mocht ik weer naar de wasbak en werd de haarverf uit mijn haar verwijderd. Voor het föhnen vraagt Angelo of het goed is dat hij Tigi Producten gebruikt; dit geeft meer volume en textuur aan het haar. Alle volume is welkom in mijn geval, dus… heeft Angelo zich met volle inzet met mijn haardos bezig gehouden.

Het resultaat mocht gezien worden. Ik was echt super tevreden.

Dus… in dit geval is ‘vreemdgaan’ niet zo erg…

Grazie mille e arrivederci Angelo!


Producten die u kunnen interesseren