Skip to main content

Tips voor een goede kapper!

Ook op zoek naar tips voor een goede kapper?

Topkapper Arjan Bevers adviseert

De eigenaar van Avanti Kappers en Coiffure Award winnaar 2014 persoonlijk, geeft je een paar persoonlijke tips om de zoektocht naar de kapper te vereenvoudigen!

TIps voor een 'goede' kapper te zoeken!Hij heeft overigens meer interessante blog posts geschreven (o.a. over dun haar, haar kleuren, tóch zelf doen? ).

New in town? Vraag eens in de buurt (aan mensen met een mooie coupe) waar ze die gekregen hebben of spreek mensen aan waar ze naar de kapper zijn geweest (iedereen vindt het leuk een complimentje te krijgen over zijn haar!

Beetje voor de hand liggend maar toch: Google zoek maar op kapper / plaatsnaam en ga lekker op de websites rondsnuffelen. Wat wil je dan lezen? De bedrijfsfilosofie, wie werken er en wat zijn hun specialiteiten? Natuurlijk de prijzen, hebben ze awards gewonnen? Hebben ze een portfolio met eigen werk?? Ja? Nou als er iets bijzit wat jou aanspreekt dan zit je perfect!

Op review websites, zoals bijvoorbeeld wiewathaar kunnen klanten een cijfer en korte toelichting  geven. Als je een hotel boekt en er staat bij 283 reviews een gemiddeld cijfer vermeld van 8,8, wat denkt u dan?

Heb je een specifieke vraag of wens? Bel of mail met de eigenaar! Ik heb wel eens mensen die me bellen met bijvoorbeeld: “Heb je iemand die gespecialiseerd is in krullen of kort haar?” Medewerkers van een salon zullen je meestal afschepen met teksten als “we kunnen allemaal goed knippen” Nee, vraag het de eigenaar en doe dit ruim voordat je geholpen wilt worden zodat een agenda nooit roet in het eten kan gooien.

Heeft een kapper awards gewonnen? Dit zijn gewoon goede kappers maar pas op bij de grote ketens, het kan goed zijn dat iemand van het technische team een award heeft gewonnen maar dat zegt nog niet zoveel over de medewerkers! 😉 Kijk maar eens op www.coiffureaward.nl

Wil je een compleet nieuwe coupe en heb je goed advies nodig? Ga niet in het weekend, de druk op de agenda’s is dan altijd groter, kom door de weeks en neem er gewoon vrij voor!

Loop eens binnen bij een salon die je op het oog hebt, vraag om advies of koop een shampoo. Word je prettig geholpen en voel je je op je gemak? Maak maar een afspraak, dan komt het wel goed!

Mijn overtuiging is dat een fantastische coupe best wel wat mag kosten en voor een flutkapsel is een tientje al teveel! Woon je in de buurt van Helmond? Dan kan ik Avanti kappers van harte aanbevelen! 😉 Groetjes Arjan


Producten die u kunnen interesseren