• Home
 • Blog
 • Persoonlijke ervaring haarverlenging

Persoonlijke ervaring haarverlenging

Persoonlijke ervaring haarverlengingGewoonweg voller haar

Op 11 april was het dan eindelijk zover. Met gemengde gevoelens, ietwat nerveus en met lood in mijn schoenen stapte ik bij Avanti Kappers in Helmond binnen. Vandaag was het dé dag. Vandaag werd mijn haar verlengd; beter gezegd mijn haar zou vandaag vóller worden met behulp van een Great Length`s haarverlenging met keratine bondings; een rare gedachte en een (voor mij tot sinds kort) onvoorstelbare gedachte. Als hoofdredacteur van HairWeb ben je natuurlijk het visitekaartje en al kun je (helaas) niks aan je dunne haarbos veranderen, je zou dan toch minstens een iets vóllere haarbos willen hebben! Ik ben de uitdaging aangegaan en heb gezegd: “Ja, ik ga het doen en ik zal er een bericht over schrijven.”

Persoonlijke ervaring haarverlengingDe laatste jaren is mijn haar steeds dunner geworden en het lijkt wel alsof de periodes van haarverlies steeds langer gaan duren. De jaren dat ik met plezier in de spiegel keek zijn ondertussen voorbij. Ik moest steeds meer moeite doen om mijn haar goed te stylen. Ik moest elke dag mijn haar wassen omdat ik zoveel stylingproducten (mousse en haarspray) gebruikte én ik moest ook achterop mijn hoofd kijken of je niet door mijn haar heen kon kijken en deze gênante haarpartijen touperen en sprayen. Mensen uit mijn directe omgeving bevestigen dat ik me vaak negatief (understatement!) over mijn haar uitliet en vonden het helemaal niet raar of keken er zeker niet van op toen ik hun vertelde dat ik een haarverlenging wilde gaan laten doen om mijn haar voller te doen laten lijken.

Persoonlijke ervaring haarverlengingNu, bijna drie weken later, ben ik nog steeds blij met mijn beslissing. Ik kom vandaag mijn belofte na en schrijf over mijn haarverlenging een bericht op HairWeb. Ik weet nu dat ik vóór mijn haarverlenging steeds met mijn handen in het haar zat (niet alleen figuurlijk, ook letterlijk), met als doel volume creëeren.

Ik voel me goed, kijk weer graag (breed grijnzend) in de spiegel en moet eerlijk toegeven dat ik me met mijn langere haar nog vrouwelijker voel. Ik gebruik geen haarstylingproducten en touperen en föhnen behoren nu weer tot het verleden. Ik laat mijn haar gewoon opdrogen en was het nu nog maar twee keer per week. @ Arjan en Nancy, nogmaals dankjewel! 😀

Als je haar maar goed zit

En… klinkt dit verhaal je bekend in de oren. Ben jij ook toe aan een haarverlenging, of beter gezegd een haarverdikking? Klik hier voor meer informatie. Neem contact op met Nancy Martens of Arjan Bevers van Avanti Kappers (prijswinnaar Great Lengths Gold Trophy in 2012) en laat je vrijblijvend informeren.

Labels:, , , , ,

Reacties (3)

 • Avatar

  Walter Volleman

  |

  Ik had de eer om als een van de eersten het resultaat te mogen bewonderen en het staat je echt geweldig. Zo natuurlijk en eigen. Een metamorfose. En inderdaad keken in het resataurant de meeste mannen, en ook de dames, om naar je mooie verschijning. Je maatje W.

 • Avatar

  Arjan Bevers

  |

  Van halflang zonder volume naar lang met volume! In dit artikel schrijft Chantal over haar ervaring in onze salon over haar haarverlenging met Great Lengths!

 • Avatar

  Hairweb

  |

  Geniet er nog elke dag van en hopelijk nog veel meer dagen! Thnx again Arjan & Nancy! 😀

Reacties zijn gesloten