Skip to main content

Hairdresser of the Year 2015 – Arjan Bevers!

Hairdresser of the Year 2015Dé ultieme hoofdprijs

Arjan Bevers, topkapper en HairWeb-blogger, stond afgelopen zondag wederom als winnaar op het podium van studio 21 in Hilversum. Vorig jaar (en in 2012) mocht hij de eerste prijs in ontvangst nemen voor de categorie Heren Zuid. Dit jaar heeft Arjan Bevers de meest begeerde Award van de Hairdresser of the Year 2015  voor beste dameskapsels in de regio Zeeland, Noord-Brabant en Limburg mee naar huis kunnen nemen. Daarnaast won het Avanti-team uit Helmond ook nog een tweede Award in de categorie heren kapsels Zuid.

Verdiend Hairdresser of the Year

De jury roemde Arjan Bevers om zijn vernieuwende visie op haarmode anno 2015. Het rapport: “Perfecte balans tussen fluweelzachte kleuren, vooruitstrevende vormen en draagbaar haar. Een zeer inspirerende collectie die in perfectie is uitgevoerd.”

De geïnvesteerde tijd en moeite van Arjan Bevers, echtgenote Mireille en de Avanti-medewerkers heeft zich wederom geloond; ze kregen de kroon op hun creatieve werk. Zichtbaar geëmotioneerd en (voor zijn doen wel erg) stilletjes nam Arjan Bevers de Hairdresser of the Year Award in ontvangst.

Hairdresser of the Year 2015 Hairdresser of the Year 2015Coiffure Award

De Coiffure Award is een 50/50 partnership tussen Coiffure en Schwarzkopf Professional en is open voor alle in Nederland gevestigde kappers. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jureringsronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers.

Arjan Bevers, you did it again!

NOGMAALS VAN HARTE GEFELICITEERD!
Met spanning wachten wij af tot je weer tijd hebt voor je (inspirerende) blog…