Skip to main content

Haar types

Haar zonder volume

Help, ik heb haar zonder volume! Volgens onderzoek is haar zonder volume voor de meeste vrouwen hét grootste haarprobleem. Naast gezond haar is vol haar een van de belangrijkste criteria voor mooi haar.

Gespleten haar

Gespleten haarpunten door overbelasting Gespleten haar ontstaat doordat de haarpunten door de mechanische belasting het sterkste belast worden. Bijvoorbeeld bij het kammen en doordat het haar op de schouders rust.

Fijn haar

Last van fijn en dunner wordend haar? Recente onderzoeken hebben aangetoond dat veel vrouwen fijn, dun en slap haar als een haarprobleem zien. Naast glanzend haar is dik haar één van de belangrijkste criteria voor mooi haar.

Droog haar

Ook last van droog haar? Recente onderzoeken tonen aan dat 90% vrouwen last hebben van (te) droog haar. Droog haar heeft zowel een te laag vetgehalte (sebum) als een te laag vochtgehalte.

Beschadigd haar

Beschadigd vaak de oorzaak van haaruitval Diegenen die haar vaak permanenten, verven, blonderen of föhnen op de hoogste stand / warme stand kunnen er rekening met houden dat het haar beschadigd zal worden. In principe beschadigen we ons haar met alles wat we ermee doen.

Haar verzorging op haar type

Wat is mijn haar type? Help! Wat is in godsnaam mijn haar type? Welke haartypes bestaan er eigenlijk? Het bepalen van je haartype can make your day! Er bestaan veel verschillende haar types, dus is het zaak om je lokken eens te bekijken ná een wasbeurt en zónder dat je gebruik gemaakt hebt van stylingproducten.