Skip to main content

Great Lengths Applications

© Great Lenghts ApplicationsInnovatieve Great Lengths Applications op de markt!

Bijna twintig jaar geleden werd de eerste methode gelanceerd, waarmee een veilige, comfortabele en duurzame haarverlenging en haaraanvulling mogelijk was. Sindsdien vertonen extensions een enorme groei. Great Lengths is in het (natuur)haarverlengingssegment marktleider en wordt door topkappers aangeboden (zie video onderaan “beauty by Roos”).

… meer volume, nieuwe lengte of look?

De nieuwe Great Lengths Apps zijn namelijk extensies, die nog sneller dan normaal in je haar verweven kunnen worden.

© Great LengthsDankzij de ‘invisible touch’ techniek worden de GL Applications snel én onzichtbaar met behulp van slechts een paar handbewegingen tussen je eigen haar aangebracht.

De Great Lengths Applications blijven zo’n zes tot acht weken zitten, maar je kunt ze net zo gemakkelijk de volgende dag alweer laten verwijderen, om ze daarna weer te gebruiken. Hiermee bespaar je geld en worden je GL Applications nog waardevoller.

Great Lengths Applications maken de nieuwste styling trends in de meest opwindende kleurnuances bereikbaar voor iedere vrouw met dun en/ of fijn haar. Het is een methode die alle vrouwen een kans biedt hun haar voller en/ of langer te dragen. Het eigen haar kan voor de applicatie en na het verwijderen gekleurd worden. Tijdens het dragen van de GL Applications is het kleuren niet mogelijk.

)


Producten die u kunnen interesseren