Skip to main content

Great Lengths haartrends 2015

Haarverlenging trends 2015

© Great Lengths haartrends 2015

De Great Lengths haartrends 2015 omvat alles wat jou bevalt! Of je nu kort haar, lang haar of een bob wilt, Great Lengths maakt het mogelijk.  Dit jaar zijn de Great Lengths haartrends wederom zacht en  vrouwelijk.

Great Lengths, de specialist voor haaraanvulling en haarverlenging gaat ook dit jaar natuurlijk voor volume en lang haar.

Als volumineuze aanzet of met nonchalant vallende krullen, het kapsel mag hier best wel een beetje méér laten zien.

Duidelijke trend is een min of meer diep getrokken scheiding aan de zijkant, glamoureus vallend haar, met een touch van de jaren zestig.

Volume vol natuurlijkheid.

© Great Lengths haartrends 2015Elke vrouw kent deze wens. Kappers weten dat gebrek aan volume in het haar bij vrouwen vaak het grootste probleem is. Sinds er extensions bestaan, kunnen zich veel vrouwen deze wens vervullen.

Vanwege de ontbrekende haarmassa werden in vroegere tijden de vele creatieve ideeën van de kapper grenzen opgelegd.

Great Lengths is wereldwijd nog steeds marktleider en geeft vrouwen het gevoel van zekerheid, attractiviteit en levensvreugde terug. Elke styling is mogelijk.

Informatie

Je dichtstbijzijnde Great Lengths partnersalon zit dichterbij je in de buurt dan je denkt! Bij meer dan twaalfhonderd partners vind je niet alleen de hoogwaardige originele extensions, maar ook het beste advies en begeleiding!


Producten die u kunnen interesseren