Skip to main content

Great Lengths – Haarverlenging trends 2014

Wie droomt niet van mooi lang haar?

Great Lengths haarverlenging 2014Eindelijk het haar van je dromen! Voor velen is het niet eenvoudig om deze droom in vervulling te laten gaan. Enkel je haar te laten groeien is niet voldoende. Zelden is het eigen haar daarvoor geschikt, dit mede door de zware belasting die het haar tijdens het groeien heeft moeten doorstaan (bijv. verven, wassen, etc.).

Daarnaast groeit het menselijk haar slechts gemiddeld één centimeter per maand. Dit betekent dat als men dus lang haar wil, men meer dan vijf jaar moet wachten tot het gegroeid is. Maar wie heeft zoveel geduld? De weg naar lang, vol, gezond en glanzend haar verlangt discipline en volharding.

Tegenwoordig zijn haarverlenging/ haarextensie en/ of haaraanvulling een realistische optie om snel, en onopvallend, mooi lang haar te hebben. Vooral haaraanvulling is een goed alternatief voor vrouwen met dun en/ of fijn haar, waardoor de haardos weer meer volume krijgt.

Great Lengths haarverlenging 2014Twintig jaar geleden heeft  Great Lengths de eerste methode gelanceerd, waarmee een duurzame haarverlenging en/ of haar-aanvulling mogelijk was. Deze keratinebondings garanderen een behoedzame verbinding van eigen haar en natuur-haarstrengen. In 2013 heeft Great Lengths een nieuw systeem voor haarverlenging en/ of haaraanvulling op de markt gebracht, de zogenaamde GL Apps (Great Lengths Applicaties). Deze worden, overigens zónder apparaat, snel in je haar aangebracht en zijn (indien men een ander kapsel wil) op elk  moment te verwijderen (zelfs de volgende dag)!

GL-08-kleinGL haaraccessoires, zoals natuurlijke veren/ featherheads zijn in 2014 erg trendy (zie foto links boven). Voor wie extra wil opvallen, heeft Great Lenghts ook extensions met echte Swarovski kristallen. Deze strass strengen zijn hét ultieme haaraccessoire, waarmee je nog meer glans geeft aan een speciale gebeurtenis. Een groot succes zijn de zogeheten Featherheads, extensions met veertjes, die met elkaar verbonden zijn. De veren zijn in natuurtinten, regenboogkleuren en felle trendkleuren verkrijgbaar. Deze Featherheads kunnen tot wel 6 maanden in je haar blijven zitten en gekleurd, gekruld, gestraightened en gestyled worden.

Great Lenghts biedt ook losse veren aan, de zogeheten Wispers, die apart of samen met andere veren aangebracht kunnen worden. Quill Clips zijn dan weer veren die bevestigd zijn aan een clip en met één enkele handeling in en weer uit het haar geplaatst kunnen worden. Een beetje zoals de Great Lenghts Feather Charms, echte juweeltjes waarvan de drie veren aan een subtiele ketting zijn bevestigd, zodat je ze niet alleen in je haar, maar ook aan je handtas, riem of mobieltje kunt bevestigen.

Daarnaast gebruikt Great Lengths (interne link – haarkleurtrends 2014) dit jaar ook haarkrijt om coole (uitwasbare) kleuren in het kapsel te brengen! 


Producten die u kunnen interesseren