Skip to main content

Haartrends 2010 – GNK

“Flex” herfst/ wintercollectie

Haartrends 2010 Flex GNK

Ook deze haarlijn is wederom  ontwikkeld ter promotie van de Gezamenlijke Nederlandse Kappers (GNK) en is een initiatief van de ANKO, het HBA, de Kappersbond FNV MOOI en CNV Kappers.

Elk jaar worden er twee haarlijnen door het GNK voorgesteld.

De GNK is een onderdeel van de Commissie Kappersbedrijf van het Hoofdbedrijfschap Ambachten (HBA). In deze Commissie zijn de ANKO, CNV Kappers en Kappersbond FNV vertegenwoordigd.

De kapsels uit de haartrends 2010 Flex zijn trendy en vertaald naar verschillende leeftijdscategorieën. Binnen het trendbeeld van de haarlijn kunt u enorm variëren, afhankelijk van bijvoorbeeld bui of gelegenheid.

Omdat er bij Flex over het algemeen iets extremer wordt geknipt, zijn de kleuringen rustig gehouden. Hoewel. Zij zien er misschien vrij egaal en ingetogen uit, maar schijn bedriegt! Door de subtiele afwisseling van tinten in dezelfde kleurhoogte (die dus even licht of donker zijn) krijgt het haar op een geraffineerde manier optisch meer diepte. Dit najaar wordt het hele kleurenpalet gebruikt, van superblond tot diepbruin en zelfs nog donkerder. Opvallend is dat binnen deze kleurkarakters alleen de meest pure kleuren worden gebruikt.

Undercuts

Typerend voor veel coupes van dit najaar – zowel bij mannen als bij vrouwen – is de zogenaamde ‘undercut’. Dat houdt in dat het haar aan de onderkant is opgeknipt, maar dat het bovenhaar langer is gelaten en daar losjes overheen valt. Geen opgeschoren kort koppie dus, maar wel een stoer effect en een wat slanker silhouet vanaf de zijkant (heel geschikt voor mensen met ovalere gezichtsvorm).

Haartrends 2010 Flex GNKHaartrends 2010 Flex GNK Haartrends 2010 Flex GNKHaartrends 2010 Flex GNK

 


Producten die u kunnen interesseren