Skip to main content

Haartrends 2011 – Kimm Koffijberg

Rough Glamour/ ruige glamour!

Haartrends 2011 Rough Glam Kimm KoffijbergDe nieuwe herfst/ winter modelijn van Kimm Koffijberg is, zoals we van haar gewend zijn, gelukkig weer heerlijk FEMININE! Deze keer gecombineerd met een touch (tik) stoerheid, maar desondanks chique en tot in de puntjes gestyled.

Rauwe knip-en snijtechnieken zorgen voor een extra stoere uitstraling van de modellen terwijl ze nergens hun vrouwelijke uitstraling verliezen! Bij het hele korte haar van het model (zie foto rechts) mag de achterkant wat langer blijven, zeker in verhouding tot de zijpartij. Hierdoor ontstaat een puncky chic style. Door in de voorkant wat grijze accenten te plaatsen, wordt het koelblonde haar versterkt en wordt de kleur rauwer.

Credits

Kapsels/ kleurtechnieken: Kimm Koffijberg, W. van den Hoek, E. van Ewijk & S. Beets
Fotografie: © Hans Mooijer
Make-up: Dominka Swietlink
Styling: Jeroen Kamphorst
Modellen: Tutti models, Elite models en Max models
Met dank aan: Wella Professionals

Haartrends 2011 Rough Glam Kimm KoffijbergDeze kortere bob met lange lok (zie foto rechts) is goed uitgesliced met de coupeschaar zodat het haar een minder klassieke uitstraling krijgt en rauwer oogt.

Bij deze trend is de mooie koele blond tint gecombineerd met zacht rosé en roze pastels en goldy shines, die duidelijk zichtbaar aanwezig zijn; warm en cool gecombineerd. Door de 3D techniek asymmetrisch te plaatsen, creëer je met elke andere manier van styling een ander kleureffect.

Haartrends 2011 Rough Glam Kimm KoffijbergBij deze coupe (zie foto links) is de dikke structuur van het haar heel luchtig gesneden. De lange pony is een eyecatcher voor de kleur.

Door een gedeelte van de 3D techniek te gebruiken en deze goed te laten contrasteren met de bruine basiskleur in roze en dieprode mahonies bloeit de warmte op.


Producten die u kunnen interesseren