Skip to main content

Haartrends 2012 – Kimm Koffijberg

Nieuwe voorjaars-/zomercollectie Foxy Lady

Haartrends 2012 Foxy Lady Kimm Koffijberg

De nieuwe voorjaarscollectie van Kimm Koffijberg is weer heerlijk vrouwelijk en draagbaar! Nieuwe haartrends 2012 zijn Kimm’s punky en edgy trendy kapsels die geinspireerd zijn door het lied ‘Foxy Lady’ van Jimmy Hendrix!

Er zijn veel variaties in lengtes van het haar en ook disconnectie, asymmetrie en kleurcontrasten. De kapsels tonen een zekere ruigheid in combinatie met veel zachte lijnen.

Bij het knippen is extreem rekening gehouden met zowel de natuurlijke valling van het haar alsook de latere kleurplaatsing.

Voor de kleuren zijn gewaagde pastels gebruikt in combinatie met natuurlijke basiskleuren. De toegepaste kleuren zijn: pastelgeel in combinatie met lavendel, perzik, framboos, koraal en kersenrood en natuurlijke basiskleuren zoals bruinblond, roseblond, asbruin en zwart.

De contrasten van de kleuren zijn groot, maar door de toegepaste techniek overschreeuwen de fellere kleuren de natuurlijke kleuren niet: de gewaagde pastels vloeien naadloos over in de natuurtinten. Na het knippen is secuur gekeken waar kleur van toegevoegde waarde is in de coupes. Soms is veel kleurplaatsing gebruikt soms een paar plukjes.

Haartrends 2012 Foxy Lady Kimm KoffijbergHaartrends 2012 Foxy Lady Kimm Koffijberg


Producten die u kunnen interesseren