Skip to main content

Haartrends 2012/ 2013 – Kimm Koffijberg

Haartrends 2012/ 2013 Illuminated Beauty Kimm KoffijbergHaartrends 2012/2013 Illuminated Beauty al gezien?

De vraag naar natuurlijke haarkleuren is momenteel bij de haartrends 2012/ 2013 erg groot. In de Koffijberg najaarscollectie speelt haarkleur ook een grote rol. Koele en warme tinten worden gecombineerd en bij sommige modellen is de haarkleur dieper aangebracht op de aanzet en lichter naar de punten toe. Ook is er voor deelkleuringen en streaks gekozen in de collectie, maar altijd op een hele natuurlijke manier.

Haartrends 2012/ 2013 Illuminated Beauty Kimm KoffijbergDe natuurlijke huidskleur van de modellen wordt door de haarkleuringen en de keuze van de coupe versterkt. Er zijn rooibos kopertinten gecreëerd, maar ook mokka, karamel en gember. Er zijn koele kleuren gebruikt zoals zandtinten, koele beige tinten en sparkling roze en ook zijn neutrale natuurtinten toegepast.

In de coupes zijn rustige zachte lijnen gecombineerd met sterkere lijnen. De kniptechniek is aangepast aan de haarstructuur: daar waar het haar zachter moet vallen is gebruik gemaakt van de inkniptechniek, daar waar het haar voller mag, zijn strakke lijnen geknipt.

Er is goed gekeken naar de gezichtsvorm van de modellen bij het aanbrengen van variaties in lengte. Dit om het haar op verschillende manieren te kunnen stylen, met telkens een ander kleureffect. Kimm Koffijberg is het wederom gelukt om vrouwelijke kapsels met expressieve en natuurlijke uitstraling te combineren!

 Haartrends 2012/ 2013 Illuminated Beauty Kimm Koffijberg Haartrends 2012/ 2013 Illuminated Beauty Kimm Koffijberg Haartrends 2012/ 2013 Illuminated Beauty Kimm KoffijbergHaartrends 2013 Illuminated Beauty Kimm Koffijberg

Credits

Kapsels/ kleurtechnieken: Kimm Koffijberg & Creative team Koffijberg
Fotografie: © Hans Mooijer
Make-up: Dominka Swietlink
Styling: Kim Arnold
Modellen: Mod’s Agency en Tutti Models
Met dank aan: Wella Professionals


Producten die u kunnen interesseren