Skip to main content

Haartrends 2013 – Kimm Koffijberg

vidal sassoon

Nieuwe haartrends voorjaar/ zomercollectie

Met de nieuwe haarlijn I-Dentity onderscheidt Kimm zich ook dit seizoen weer met een topcollectie van sublieme feminiteit en individualiteit! De nieuwe modelijn is helemaal toegespitst op de gezichtsvorm, de individuele persoonlijkheid en de haarstructuur.

Het kleurbeeld bestaat uit licht en donker, blond gecombineerd met zwart- en grijstinten en/ of uit zachte pastels. Uitgaande van de structuur van het haar, versterken de kniplijnen, de kleur en de kleuraccenten de coupe.

Kimm Koffijberg draagt ‘I-Dentity’ op aan haar inspirator Vidal Sassoon (zie foto rechts). In 1963 heeft Vidal Sassoon een revolutionaire nieuwe haarknip techniek uitgevonden. Het haar wordt in vlakken verdeeld en in acurate contouren geknipt. Tot nu toe wordt deze nieuwe haarknip techniek nog, zowel in de kappersscene als in de Sassoon Academies, gebruikt. Vidal Sassoon is de “uitvinder” van de populaire bob haarstijl. Het zogenaamde “wash & go” kapsel was in de jaren zestig een revolutionair kapsel; het bevrijdde de vrouw van de krulspelden en de droogkap, zodat de geemancipeerde vrouw haar kostbare tijd kon besteden aan haar nieuwe baan i.p.v. achter het aanrecht te staan. In de jaren twintig was de bobstijl ook geweldig in, omdat toen de vrouwen de economie draaiende moesten houden; hun mannen waren aan het front en de vrouwen moesten in de fabriek hun plaats innemen.

Met deze collectie wint Kimm verdiend de Coiffure Award dames regio Noord-Holland 2013.
Gefeliciteerd Kimm & Koffijberg team!

Credits

Kapsels/ kleurtechnieken: Kimm Koffijberg & creative team
Fotografie: © Hans Mooijer
Make-up: Dominka Swietlink
Styling: Angela Couperus
Met dank aan: Wella Professionals


haartrends 2013 Kimm Koffijberg I-dentity Haartrends 2013 I-dentity Kimm Koffijberg haartrends 2013 I-dentity Kimm Koffijberghaartrends 2013 Kimm Koffijberg I-dentityProducten die u kunnen interesseren