Skip to main content

Lang haar HCF – Haartrends 2014

Lang haar – HCF  “HairCut”

Lang haar scoort goed in zomer 2014

Haartrends 2014 HairCut - HCF - lang haar

De Haute Coiffure Française ziet voor de zomer (haartrends 2014) de comeback van lang haar. Daarom telt de HCF haartrends 2014 collectie maar liefst drie modellen met lang, golvend of krullend haar, in verschillende lengtes. De korte coupes van deze haarmodelijn zijn strak en trendy. Dat is het resultaat van een ontwerpproces met veel aandacht voor een geraffineerd spel met contrasten. Deze zomer is big hair ook weer helemaal trendy.

Haartrends 2014 HairCut - HCF - lang haar

Chique

Bij het chique lange feestkapsel is het grof krullende haar in drie staarten verdeeld en losjes in elkaar gedraaid. In de andere lang haar versie creëeren talloze opgerolde plukjes een charmante wirwar van strengetjes.

 

Nonchalant

Lekker warrig is het middellange model met de volle pony en plukken los golvend haar. Dit nonchalante hippie-effect ontstaat door getwiste lokken te verwarmen en daarna uit te kammen.

Haartrends 2014 HairCut - HCF

Design

Strak design kenmerkt de korte kapsels, beide stoer en krachtig. Scherpe lijnen markeren ultrakorte en langere delen. Blikvanger is de lage zijscheiding, bij de man opmerkelijk ingeschoren.

 


Producten die u kunnen interesseren