Skip to main content

Haartrends 2014 – Haute Coiffure Française

Haarlijn HCF “Minimale”

Haartrends 2014 - HCF Minimale

Zoals de naam al aangeeft heeft de Haute Coiffure Française deze wintercollectie gekozen voor een natuurlijke en speelse uitstraling – de haartrend van 2014 heet Minimale. De inspiratie achter deze trend is heel eenvoudig – uit de zestiger en zeventiger jaren – de zogenaamde vintage look. De mannencoupe is deze winter erg trendy, zeker in combinatie met de stoere baard. Het kapsel  is  gebaseerd op de coupe van David Bowie, alweer zo’n veertig  jaar geleden.

HCF- haartrends 2014 Minimale

Deze winter geniet blond haar bij HCF de voorkeur! Het lange glamourmodel krijgt een aparte touch door het roze in het onderhaar. Dit ‘haarkrijt’ is er zo weer uit te wassen. Deze tijdelijke kleuring met “hairchalk” is een leuke uitdaging en is natuurlijk ook in andere kleuren beschikbaar.

Bij het korte haar zit het raffinement in de contour rond het gezicht. De fixatie oogt naturel, terwijl het haar soepel blijft. Bij de kortere kapsels zijn de laagjes weer echt terug. Hierdoor is het dagelijkse onderhoud minimaal. Bij de halflange coupe krijgt het haar een eigenzinnig charisma en werkt heerlijk zelfbewust! De styling zorgt voor een boost van body en textuur.

Het belangrijkste is natuurlijk te kijken of je gezichtsvorm ook daadwerkelijk past bij de gekozen coupe en natuurlijk is het belangrijk dat het haar door een professionele kapper in model wordt geknipt! Daarnaast is de adviesfunctie van de kapper het meest onderschatte aspect van een bezoek aan de kapper.

Laat je dus niet alleen verleiden door de verlokkende nieuwe haartrends 2014, maar vraag toch gewoon een keertje aan je kapper wat een voor jou persoonlijk perfect kapsel is! Kijk of dit kapsel ook nog bij je persoonlijke stijl past en misschien zou je je kunnen laten verleiden om je perfecte kapsel te laten stylen!

  www.esprit.nl


Producten die u kunnen interesseren