Skip to main content

Haartrends 2014 – Kapperssite

Get the spirit!

Haartrends 2014 - Kapperssite SpiritDe nieuwe haarlijn van de Kapperssite voor dit voorjaar/zomer  SPIRIT is uit en de energie spat ervan af; de haartrends 2014 zijn kapsels die meer lengte, volume en beweging hebben.

Waren de haartrends 2014 deze winter (nou ja, winter….) pittig kort, dit voorjaar komt de lengte weer terug. Fijn, want niets is lekkerder dan het gevoel van haar dat kriebelt in je nek en om je hoofd beweegt bij een zacht lentebriesje. Het betekent dat er niet zo zeer veel van je haarlengte af gaat, maar dat je kapper vooral gaat inknippen of –snijden om het luchtig en soepel te laten vallen. Afhankelijk van de dikte van je haar, natuurlijk.

Haartrends 2014 Kapperssite SpiritVoordeel van die laagjes is dat je daarmee een prima basis hebt voor diverse stylingvariaties met veel pit en volume.

Voorwaarde is wel – zeker als je haar echt langer is – dat het in blakende gezondheid en goede conditie verkeert. Het spreekt voor zich dat je bij je kapper aan het juiste adres bent voor vakkundige verzorgingstips en kwalitatief hoogwaardige producten.

Het spreekt voor zich dat je bij je kapper aan het juiste adres bent voor vakkundige verzorgingstips en kwalitatief hoogwaardige producten.

Laat je gewoonweg inspireren!


Producten die u kunnen interesseren