Skip to main content

Haartrends 2014 Kort haar

Kort haar ook deze zomer weer hot!

Great Lengths haartrends 2014 kort haar.Een van belangrijkste haartrends 2014 is kort haar! Bij de kort haar kapsels in 2014 hangt er verandering in de lucht. Vorig jaar moesten ze veel volume, structuur en beweging hebben. Dit seizoen zien we dat de haartrends rommelig en losjes gestyld worden met verschillende stylingvariaties. Hoe korter, hoe stylisher. Natuurlijke  looks die snel te stylen zijn zullen deze zomer domineren in het straatbeeld!

Je gezichtsvorm bepaalt of je met kort haar staat. Een perfecte ovale gezichtsvorm kan elk kapsel dragen. Het is aan te raden om een kapper om advies te vragen. Deze kan je een kort kapsel knippen, waardoor je verschillende styling opties hebt. Voor je besluit je haar kort te knippen is het ook belangrijk om te weten dat je kort haar om de vier tot zes weken weer in model moet laten knippen. Als je besluit om voor kort haar te gaan vraag advies aan je kapper, zodat je ook zelf je trendy korte haar thuis kunt stylen.

 

Daarnaast zorgen de nieuwe haarkleurtrends 2014 voor een kleurrijke zomer! Trendy en opvallende haarkleurtjes zijn deze zomer helemaal in (zie foto rechts Great Lengths). Er wordt dit jaar ook veel met haarkrijt gewerkt.

Haartrends 2014 HairCut - HCF

Bij de bob is veel variatie te zien deze lente/ zomer 2014; het haar van een extreme trendy bob heeft in ieder geval een korte boblijn en wordt niet strak geknipt. Zelfs de haarpunten kunnen naar buiten gedragen worden en het haar hoeft deze keer zeker niet perfect gestyld te zitten. Daarnaast kun je je bob combineren met een pony (recht, lang, rond of heel kort en/ of schuin) en kun je je bob ook glad of gekruld dragen. In de haartrends Purity van Kimm Koffijberg valt overigens op dat dit keer bij haar kort haar kapsels de pony en lok ook de eyecatchers in haar collectie zijn.


Producten die u kunnen interesseren