Skip to main content

Graphic Colors – Line Bomholt

Line BomholtHaarmode uit Denemarken

Line Bomholt is een bekende Deense  Intercoiffure kapper, die met haar nieuwe team, bestaande uit enkel enthousiaste freelancers,  deze creatieve nieuwe haarlijn Graphic Colors tot stand gebracht heeft.

Speelse kapsels met intensieve kleurvolle en asymmetrische make-up zijn de hoofdaccenten die het verhaal van Graphic Colors vertellen. Trendy kleding en coole assecoires maken het gehele stylische plaatje compleet.

Line richtte haar Salon Bomholt veertien jaar geleden in Kopenhagen op en daarnaast organiseert ze tegenwoordig ook nog shows, awards, presentaties en een heleboel andere creatieve activiteiten.

Line Bomholt

Credits Kapper: Line Bomholt Producten: L’Oréal en Shu Uemura Haartrends 2014: haarlijn Graphic Colors Styliste: Charlotte Mielko Make-up: Gabriella Tipsa Bruun Fotograaf: Sidsel Clement Models: Rosemarie/Gossip Model Management and Silke/Diva Models    

Team Bomholt

Line BomholtCharlotte Mielko is een topstyliste die de laatste twintig jaar niet alleen in Denemarken, maar ook veel in Zweden en in Spanje (Mallorca) heeft gewerkt. In Denemarken is ze overigens een gevraagde styliste in TV producties, zoals  onder andere Popstars en X-Factor. Daarnaast schrijft Charlotte al jaren editorials voor(tablet) tijdschriften en kranten. Sinds kort is ze ook nog Beauty- en Fashion redactrice voor het tablet tijdschrift Go Traveling. Daarnaast ontwerpt ze haar eigen MIELKO sieraden; aanrader van de redactie is haar geweldig mooie  Saturn productlijn!

Gabriella Tipsa Bruun is a creatieve make-up artieste die zowel in New York en Kopenhagen werkt. Ze leeft in New York en werkt in Kopenhagen gedurende de Kopenhagen Fashion Week. Sidsel Clement is een gevraagde Deense portret- en lifestyle fotografe, die voornamelijk in Noord Europa werkt.

De HairWeb redactie wacht met spanning de volgende haarcollectie af! Kijken wat voor trendy haarlijnen het team Bomholt in de toekomst nog voor ons in petto heeft! To be continued… HairWeb houd je op de hoogte!


Producten die u kunnen interesseren