Skip to main content

Haartrends 2014 wet look

Haartrends 2014 wet look is back!

Haartrends 2014 Wet lookBij de haartrends 2014 zien we de wet look weer terugkomen! De laatste keer dat we deze trend voorbij zagen komen was in 2012. Deze zomer is het niet alleen een gemakkelijke stijl die je voor een dagje strand kunt gebruiken, maar je kunt deze look ook `s avonds als je uitgaat stylen! Met een beetje (wet)gel of wax in je haar heb je deze wet look haartrend snel gecreëerd. Het geeft een extra zomerse touch aan je toch al mooi gebruinde teint! Je kunt je haar decent met gel/ wax insmeren of natuurlijk (extreem) veel gel/wax in je haar smeren… het belangrijkste is dat je haren er glanzend uit zien en het net lijkt of je zo uit de douche komt!

haartrends 2014 wet lookDeze look is niet alleen gedacht voor kort haar, maar ook voor lang haar! Het is natuurlijk de kunst om niet te veel van de gel/ wax in je haar te smeren, juist bij lang haar oogt dit vaak vet en onverzorgd!

Op de catwalks hebben we deze trend o.a. bij de presentatie van de  Christian Dior Lente/ Zomercollectie 2014 en op de catwalks van Ulyana Sergeenko  Lente/ Zomercollectie 2014 (zie video onderaan) gezien. Wetlooks die nog gecombineerd worden met een diepe scheiding aan de zijkant- of in het midden van je hoofd zijn deze lente en/ of zomer mega trendy. Bij de Gucci modeshow is het ons opgevallen dat de models lang haar zonder scheiding met wet look hadden.


Producten die u kunnen interesseren