Skip to main content

Classy progressive – Kimm Koffijberg

© Kimm Koffijberg - Haartrends Classy progressive - Fotograaf Hans Mooijer

Kimm Koffijberg’s Classy progressive

De nieuwe voorjaar-zomercollectie Classy Progressive van Kimm Koffijberg is, zoals we gewend zijn van Kimm, alweer gedurfd en stijlvol. De persoonlijkheid van de vrouw en de haarstructuur zijn de twee belangrijkste criteria die op de voorgrond staan in de  voorjaar- zomercollectie 2015 en bepalend zijn voor de vorm van deze trendy kapsels.  Door verschillende kniptechnieken te gebruiken worden scherpe lijnen van het gezicht geaccentueerd of juist naar de achtergrond gebracht.

Kniptechniek, kleur en styling

De kniptechniek gaat uit van de natuurlijke valling van het haar en is aangepast aan de haarstructuur, maar vooral aan de persoonlijkheid van de vrouw. Kimm versterkt een vierkante kaaklijn door het knippen van een rechthoekige pony en door het overige haar recht te laten vallen. Of ze knipt zijkanten kort, of brengt een undercut aan, en houdt bovenpartijen lang. Hierdoor kan ze heel goed met de structuur van het haar werken en kan ze verschillende (zachte) vormen creëren of geeft ze de natuurlijke valling van het haar alle aandacht.

© Classy progressive - Kimm Koffijberg - Fotograaf Hans Mooijer   © Classy progressive - Kimm Koffijberg - Fotograaf Hans Mooijer   © Classy progressive - Kimm Koffijberg - Fotograaf Hans Mooijer

De toepassing van progressive kleuren en kleurtechnieken versterken de zelfbewuste uitstraling van de vrouwen. Ook de classy vrouw wil spelen met gedurfde kleuren. Kleuren zijn zacht maar duidelijk subtiel en expressief aanwezig.

© Classy progressive - Kimm Koffijberg - Fotograaf Hans Mooijer

Bij de totstandkoming van de coupes is uitgegaan van wat de vrouw zelf wil en kan doen met haar kapsel. De modellen kunnen hun handen gerust door het haar halen. De erin geknipte valling zorgt ervoor dat het haar goed in model blijft.

Door daarnaast de juiste tools en stylingproducten te gebruiken kan iedere vrouw haar eigenheid optimaal naar buiten brengen.

Kleding en make-up

De kleding van de modellen is net zoals te haarlijn gedurfd maar, zoals altijd, tóch erg vrouwelijk. Van glad en glanzend tot aaibaar.  Zwart en wit, metallic en pastels onderstrepen de persoonlijkheid van de modellen.

Voor de make-up is gekozen voor een naturelle look met zachte pasteltinten. Balsems, highlighters en crèmeblush geven glans.

 


Producten die u kunnen interesseren