Skip to main content

Leukste kapsalon van Nederland 2015!

Leukste kapsalon van Nederland 2015

De leukste kapsalon van Nederland 2015 - De Barbier uit Veldhoven

Bij de Award uitreiking van de leukste kapsalon 2015 zijn vandaag de kapsalons die Provinciewinnaar zijn geworden bekend gemaakt en gehuldigd. De Barbier uit Veldhoven werd door het publiek voor het tweede jaar op rij verkozen tot de leukste kapsalon van Nederland 2015.

Voor de volledige uitslag van de leukste kapper van Nederland 2015 vind je meer info op de website van de leukste kapsalon van Nederland.

Dit jaar zijn er naast de verkiezing van de leukste kapsalon van Nederland nog twee extra categorieën in het leven geroepen, namelijk de categorie de leukste kinderkapsalon van Nederland en de categorie het beste leer/ stagebedrijf van Nederland. KidzKapper uit Den Haag mag zich een jaar lang de leukste kinderkapsalon van Nederland noemen en als beste leer/ stagebedrijf is Hair Force 1 uit Gennep uitgeroepen.

Leukste kapsalon van het jaar 2015!Betrokken partners

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company in samenwerking met onder meer Stichting Haarwensen, Prioderm, CNV Vakmensen en MS Mode.

Stichting haarwensen

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met achttien jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Doel van de Stichting is dat ze deze kinderen de keuze biedt uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan de Stichting geschonken. Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door donaties van haar en van financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden.