Skip to main content

Roodharigendag 2014 in Breda

Ben jij erbij op de roodharigendag 2014?

Roodharigendag 2014 Breda

Op 6 en 7 september 2014 en op 5 en 6 september 2015 verzamelen zich weer duizenden roodharigen in het gezellige Breda! Het thema van 2014 is wonderland met de bijpassende kleur paars als kleurcode! Zien we jou ook (in het paars gekleed) in het eerste weekend van september? Er worden zo`n 5.000 roodharigen uit meer dan zeventig landen verwacht in Breda. Onderaan vind je een video met een impressie van de roodharigendag 2013!

Wat kun je verwachten?

Er gebeurt op dit evenement heel veel: zo`n vijftig activiteiten. Heb je altijd al eens model willen zijn? Neem dan deel aan een van de fotoshoots. Of laat je verrassen door de vele andere activiteiten. Zo zijn er exposities, verschillende lezingen en workshops, een modeshow, fotoshoots, comedy, kledingadvies voor bij je prachtige rode lokken en daarnaast kun je natuurlijk vele leuke roodharigen uit diverse landen ontmoeten. De roodharigendag belooft een dag vol leuke ontdekkingen!

De “roodharigendag” is een initiatief van kunstschilder en organisator Bart Rouwenhorst. In 2005 plaatste hij een advertentie waarin hij 15 modellen/ roodharige vrouwen zocht. Er werd massaal op gereageerd en zo besloot hij, samen met Jan Eijsbouts, een dag speciaal voor roodharigen te organiseren.

Interessante externe links