Skip to main content

Verkiezing Leukste Kapsalon 2014

Deelname en uitbrengen stem is gratis!

Er zijn kapsalons die weinig last hebben van teruglopend bezoek of concurrentie in de buurt. Wat is het geheim van hun succes? Uiteraard een goede knipkunst, maar daarnaast is een gezellige sfeer sterk bepalend. Er wordt niet alleen meer een praatje gemaakt over het weer of de vakantieplannen, maar er is oprecht aandacht voor de klant. Klanten kunnen dit jaar voor de derde maal op rij hun stem weer laten horen!

Prijzen

Iedereen die stemt maakt kans op mooie prijzen! Wat dacht je van een schitterende tablet, een luxe hotelovernachting voor twee personen of een ontspannen wellness dag?!

verkiezing leukste kapsalon 2014

Maatschappelijk partner Stichting Haarwensen

Voor elke stem, waarbij toestemming gegeven wordt om nieuwsbrieven te ontvangen, wordt door de organisatie van de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan Stichting Haarwensen. De Stichting Haarwensen schenkt pruiken, gemaakt van het echt haar, aan zieke kinderen. In 2013 werd in totaal € 2.964,65 aan dit goede doel overgemaakt. Alle informatie over de verkiezing en de mogelijkheid om te stemmen op uw favoriete kapsalon is te vinden op de website van kapsalon van het jaar.

verkiezing leukste kapsalon van het jaar 2013

Stemrondes en awards

De verkiezing leukste kapsalon 2014 vindt plaats in alle Nederlandse gemeenten van 1 mei 2014 tot en met 10 juli 2014. De gemeentewinnaars gaan door naar de finaleronde die plaats vindt van 9 september tot en met 30 september 2014. In deze finaleronde worden de provinciale winnaars en de landelijke titel bepaald. Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, klantvriendelijkheid, inrichting kapsalon en prijs/kwaliteit verhouding (cijfers tussen 1-10). In iedere gemeente zijn er na 10 juli 2014 twee winnaars: de kapsalon met het hoogste gemiddelde cijfer en de kapsalon met het meeste aantal stemmen. Op 27 oktober 2014 worden alle Awards uitgereikt tijdens een feestelijke Award in het prachtige Kasteel de Hooge Vuursche.