Skip to main content

Winnaar Coiffure Award 2016 is…

Hester Wernert-Rijn van Mogeen

Winnaar Coiffure Award 2016 © Hester Wernert-Rijn - Mogeen in AmsterdamJa, er is ‘alweer’ een jaar voorbij… De dertien ‘Haar Oscars 2016’ zijn gisteren alweer uitgereikt in Studio21 in Hilversum. De uitermate begeerde trofee mét titel Hairdresser of the year 2016 gaat dit jaar naar Amsterdam! De Winnaar van de Coiffure Award 2016 is namelijk Hester Wernert-Rijn van Mogeen!

Naast de Pers Award  voor dameskapsels regio Noord-Holland en Flevoland – wint zij voor de derde maal (!) de titel Hairdresser of the Year en treedt daarmee volgend jaar toe tot de Hall of Fame.

De jury prees haar perfect uitgewerkte coupes, kleuren en structuren. Dit in combinatie mét de juiste toepassing van styling maakte haar collectie tot een serie pakkende beelden met een indrukwekkende ‘high fashion feeling’.

[nggallery id=5]

CREDITS
Hairstyling: Hester Wernert
Fotografie: Tim Verhallen
Visagie: Anita Jolles/Liselotte Saarloos
Styling: Ekatarina Razgonova

Over de Nederlandse Coiffure Award

De Nederlandse Coiffure Award behoort al 25 jaar tot de meest toonaangevende en grootste kappersevenementen ter wereld. Een nominatie voor een van de twaalf categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk voor uitgesproken professioneel talent. Het winnen van een van de Coiffure Awards, uiteenlopend van Young Talent tot de ultieme Hairdresser of the Year- titel, is bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon.

Avanti Kappers

© Arjan BeversDe winnaar van de Coiffure Award 2015 ging dit jaar wederom als winnaar naar huis! Arjan Bevers en Team hebben de begeerde Team Award gewonnen en daar bovenop heeft Romée van Egmond ook nog de Young Talent Award in de wacht gesleept.

Nancy Martens heeft er ook nog voor gezorgd dat Avanti nog twee keer de tweede prijs voor de categorie Avantgarde- en Press Award gewonnen heeft. Haar collega Lianne Baggermans nam ook een tweede prijs in ontvangst in de categorie Colour Award.

Daarnaast heeft Arjan Bevers ook nog de derde plaats bij de heren gescoord en, last but zeker not least, dan ook nog de tweede plaats bij de dames in ontvangst kunnen nemen! Respect…

Ongelofelijk wat Avanti dit jaar heeft gepresteerd…
Als winnaar 2015 waren ze dit jaar verantwoordelijk voor de openingsshow van de Hairdresser of the Year 2016.

Daarnaast is Arjan ook nog druk bezig geweest met trainingen en demo’s te geven in het hele land, heeft hij nog internationaal gewerkt voor Schwarzkopf, gejureerd voor wedstrijden, interviews gegeven, een knip demo gegeven in de kleuterklas van zijn oudste zoon, is hij nog bij de BZT show geweest en vindt hij soms ook nog de tijd om blogs te schrijven voor HairWeb en Coiffure.

Natuurlijk heeft onze sympathieke Arjan Bevers ook nog de tijd gevonden om de nodige voorbereidingen voor de Coiffure Award 2016 te treffen…. ! 

Gefeliciteerd Arjan, Mireille & Team Avanti. We kijken met spanning uit naar volgend jaar! 😀

P.S.: @ Coiffure Award Team

Misschien volgend jaar nog een extra Coiffure Award uitreiken… Marketing & Communicatie Manager Award? Dan had Arjan Bevers dit jaar zéker drie winnende Awards mee naar huis genomen…  🙂


Producten die u kunnen interesseren