Skip to main content

Winnaars Coiffure Award 2014

En de winnaar is…

winnaars coiffure award 2014De Coiffure Award uitreiking is een groots glamourevent en haartrendspektakel waar jaarlijks circa 1100 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn. Een nominatie voor een van de dertien categorieën is vergelijkbaar met de prestige van een Oscarnominatie; het geldt als internationaal keurmerk vooruitgesproken professioneel talent. Het winnen van een van de Coiffure Awards is (mede) bepalend voor de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon.

winnaars coiffure award 2014De Coiffure Award is een 50/50 partnership tussen Coiffure en Schwarzkopf Professional en is open voor alle in Nederland gevestigde kappers. Inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode waaruit een vakjury de finalisten selecteert. De tweede jureringsronde vindt plaats in Londen door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend. De winnaars van de Press- & Consumer Award worden door een persjury én het publiek gekozen

11 mei 2014… eindelijk was het dan zover… in de Amsterdam RAI werden eindelijk de winnaars bekend gemaakt van de felbegeerde Coiffure Award 2014. In totaal werden dertien ‘haar Oscars’ uitgereikt. Grote winnaars van de avond waren Mark van Westerop en het team van zijn salon Pro-Solo uit Alkmaar. Zij sleepten maar liefst vijf Coiffure Awards in de wacht, waaronder de meest begeerde award: Hairdresser of the Year 2014.

  winnaars coiffure award 2014 © Ivo de Kok winnaars coiffure award 2014 © Ivo de Kok 

 

 

 

 

 

 

 

winnaars coiffure award 2014 - © Ivo de Kok winnaars coiffure award 2014 © Ivo de Kok

 

 

 

 

 

 

 

 

Credits

Event: Coiffure Awards 2014
Kapper: Mark van Westerop – Salon Pro-Solo, Alkmaar
Fotografie: Ivo de Kok
Styling: Annet Veerbeek
Visagie: Angelique Stapelbroek

winnaar Arjan Bevers Coiffure Award Heren Regio Zuid

De redactie is extra trots en ongelofelijk blij voor kapper Arjan Bevers van Avanti Kappers uit Helmond, tevens schrijver van Blog Arjan Bevers bij HairWeb! Hij is dit jaar winnaar geworden in de categorie Heren Regio Zuid. Tot 2012 leverden de nominaties enkele tweede- en derde plaatsen op, maar dit jaar een (welverdiende) eerste!! Van harte gefeliciteerd Arjan & Avanti team!

Natuurlijk feliciteert HairWeb alle overige in de prijzen gevallen kandidaten ook van harte en natuurlijk ook de genomineerden die (dit jaar) niet in de prijzen gevallen zijn; geniet het mooie moment!:-D