Skip to main content

Nageltrends 2023

Kleurrijke nagels: van Barbie pink tot Neon palet!

De nageltrends in 2023 zijn dit jaar wederom, net zoals bij de haartrends in 2023, voornamelijk gebaseerd op de klassieke trend, de French Manicure. Er zijn twee varianten beschikbaar in 2023, namelijk de French Manicure met een subtiele witte rand en eentje met een  gekleurde, iets minder subtiele brede rand in (wat wil je nog meer) elke kleur die je wilt!

Top 6 hairweb nageltrends 2023

nageltrends 2023#1 French Manicure

In 2023 zijn er eigenlijk twee klassieke French Manicure varianten: eentje met een subtiele  witte rand en eentje met een gekleurde, iets minder subtiele (neon) variant (maakt niet uit welke kleur!) rand.

Daarnaast is de Glazed Donut variant van Hailey Bieber ook nog steeds erg populair.

 

nageltrend 2023#2 Melkkleur nagels

Dit jaar ook trendy om natuurlijke melkkleur nagels te dragen. Daarnaast is het ook trendy om  voor de iets meer of iets mindere witachtige kleur te kiezen. Experimenteer, indien je wilt kun je ook als finishing touch blenden zoals bij de Glazy donut trend van 2022.

 

 

nageltrends 2023 barbie#3 Barbieroze

Met de introductie van dé Barbie movie in 2023 is het natuurlijk erg voor de hand liggend dat barbieroze ook dit jaar weer erg trendy is.

 

 

NAGELTREND #4 3D

De driedimensionale nagels mogen zeker niet ontbreken. En zoals je wellicht al kan raden, zijn hier (net zoals bij de ander trends) geen regels aan gebonden. Van extreem overdone met steentjes of sculpting tot aan combinaties met bijvoorbeeld (veel) lijntjes.

Vergeet niet dat het, net als bij de haarkleurtrends, de haartrends en de nageltrends 2023 uiteindelijk gaat om jou! Ze weerspiegelen wie je bent en tonen jouw persoonlijkheid. Kies voor nagels  die bij je karakter passen. Het maakt niet eens uit of het trendy is, de perfecte manicure is er een waarbij jij je ware zelf toont. Go for it!

nageltrends 2023#5 Koel blauw

Koel blauw is de favoriete nageltrend 2023 van de redactie! De koele blauwe toon volgt de lila kleurtrend van 2022 op.

@6 Jouw persoonlijke mix van kleur & design

En ja, maak er gebruik van dat er dit jaar een breed kleurenpalet mag worden aangewend op je nagels. Varieer, mix en wees creatief met design.

Miss Cherry do’s en dont’s

Ik wil jullie de twee nageltrends “out 2023” & “in 2023” met jullie delen. Miss Cherry is fantastisch om naar te luisteren, fijn dat ze heerlijk zichzelf is. Geniet ervan!

 

Inspiratievideo Nageldesigns

Gerelateerde links

Nagelproducten bij de haarshop.nl
Manicure bij de haarshop.nl
Pedicure bij de haarshop.nl


Producten die u kunnen interesseren