Skip to main content

Haarkleurtrends 2023

Breed pallet aan haarkleurtrends in 2023.

Bij de haarkleurtrends 2023 draait alles om het omarmen van jouw unieke stijl en persoonlijkheid. Of je nu een klassieke kapseldrager bent die liever vasthoudt aan tijdloze tinten of een gedurfde pionier die graag nieuwe kleurrijke horizonten verkent.

De haarkleurtrend 2022 ‘Perzik/ Honingblond’ is gemodificeerd tot de donkere versie ‘Honing/ Beigeblond’ in 2023. Honing/ Beigeblond is een verfijnde mix van warme honingtinten en zachte beige nuances.

haarkleurtrend 2023 rood haar

Daarnaast is  de in 2022 ‘Koperrood/ Kastanjebruin‘ haarkleurtrend ook in 2023 , als de lichtere Perzik versie nog steeds trendy. Als pasteltinten jouw zwakte zijn, dan is Perzik de trend waar je naar verlangt.

Rood haar varianten, van warm rood bruin tot koper rood, alle varianten zijn mogelijk. In 2022 stonden extreme haarkleuren zoals zwart en roze in de kijker.

Voor de avontuurlijke fashionistas onder ons is Color Blocking dé haartrend om uit te proberen in 2023. Deze speelse stijl omvat het gebruik van contrasterende kleuren die op grote haarstrengen worden aangebracht om een gedurfd en levendig statement te maken.

In 2023 mag je ook je natuurlijke haarkleur behouden en ben je met je glanzende haar ook gewoon trendy. Heb je een keer een bad hair day dan kun je je haar ook trendy wet look stylen!

Vraag je kapper om je, op basis van je haar type, de vorm van je gezicht en je huidskleur, advies te geven over jouw haarkleur. Het resultaat is een stralende look die perfect is voor zowel dagelijkse stijl als speciale gelegenheden. Het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd én mooi voelt in je nieuwe look.

Gerelateerde links
Haarverzorging op haar types
Haarverzorging voor gekleurd haar


Producten die u kunnen interesseren